martes, 8 de mayo de 2007

Canvis

El problema d'un canvi és la impossibilitat d'explicar tots els perquès.

La sinceritat total no existeix. No; sí que existeix, però és associal. I si fa per existir dins la societat, immediatament produeix destrucció.

Si hi ha voluntat de canvi però els perquès no poden, o no volen, o no han de sortir, no hi ha salvació ni possible futura redempció. Ets un monstre.

També hi ha la temporalitat del "hi ha motius, però no en vull parlar". Que ve a dir que tens un temps indefinit però limitat per justificar-te abans de passar a ser monstre.

6 comentarios:

Anónimo dijo...

Els canvis sempre són per a bé, encara que amb un missatge tan poc precís i ambigu no es pot analitzar res.

Els fets són per a mostrar-los i a partir d'ací la resta; és associal fer-los veure? pot ser que tingues raó.

Àngels dijo...

Hola ena,

evidentment parlo d'un cas i una situació concreta, encara que no l'expliqui. No tinc tan clar si tots els canvis són per bé. Potser tens raó i el fet de canviar és bo, però potser t'equivoques en la tria, no?

Quan dic que és associal em refereixo al mal que poden fer algunes confessions, alguns perquès del teu canvi a d'altres persones.

Vaig cap al teu blog!

Jobove - Reus dijo...

si tienes un momento pasa, gracias por todo

Anónimo dijo...

els canvis impliquen evolucio, i el mes important, es al final com aprofitem aquests canvis per creixer, per extreure'n quelcom positiu.

Àngels dijo...

Precisament això. Evolució sí, però si una evolució no desemboca en res? Avui vaig cap endavant i demà torno on estava. Es pot parlar d'evolució en aquest cas? Què en puc treure de positiu? I que consti, que sóc optimista de mena.

Anónimo dijo...

La sinceritat absoluta es quelcom difícil. Jo penso que tots tenim un punt dolent o crític, que convertiria la sinceritat absoluta en moments incòmodes...

Datos personales