miércoles, 14 de febrero de 2007

Dèries no aptes

Un actual favor és una futura obligació. Persones que no són bones. Són normals, com han de ser. Es tornen monstres quan s'equivoquen. De vegades volen equivocar-se.

Fastigosament possible la sensació de "demanar permís" sense motiu per fer-ho. Asfixiant voler cridar "prou" i no voler-ho. El dubte del quan i el com i el què pot venir després. La solució fàcil, generosa i poc egoista del "deixe-m'ho córrer". La força del "voler" i la claredat del "perquè". La por com a boira.

Les influències manipuladores, autoritàries, egoistes, agobiants, ofegadores, geloses, injustes, enemigues, dolentes.
És bona persona. Té punts febles. Un assassí té punts febles. Les pedres també.
No em fa bé. No s'allunyi. L'allunyo i m'allunyo. Si torno serà només llàstima.

Vols ser-ho, però no fas ni ho fas bé. Voler-ho tot és ambiciós. La petita ambició és vida. L'excessiva, el buit. Voler-ho i saber-ho immerescut. La ignorància tan diferent de la voluntat d'ignorar. També hi ha la pèrdua de la percepció. El "jo, jo i després jo".

Ha estat bona persona. Ha estat "com s'ha de ser". Ser com s'ha de ser no és ser bona persona. Però és bona persona i s'ha equivocat sent "com s'ha de ser". Ara torna monstre. No és equivocació. És voluntat d'equivocació. Si hi ha voluntat no hi ha equivocació. Segueix sent bona persona sense ser com s'espera que sigui. Els que ho esperen veuran un monstre.

És un suïcidi anímic per la llibertat. La llibertat és llibertat. No existeix. La boca se n'omple. Els pulmons la respiren. El cor la batega. Els ulls no la veuen. Només saben brillar.

5 comentarios:

annna dijo...

Bufff Àngels... és maco, però aquest post hauria de tenir un manual d'instruccions! Moltes abraçades, nina!

Anónimo dijo...

És realment intensa la sensació que provoca aquest post. Com un poema ple de portes secretes que desemboquen cap a una tristesa, cap a un desconcert irremeiables...

I la cançó... què dir? és una de les més tristes i, pel meu gust, intenses del Sabina.

Una abraçada!

Anónimo dijo...

bien por dejar de fumar, mal por meterte prisas (lo avances no suelen ser progresivos, ni siempre visibles), y me alegro por lo de tu cuñada ;)

(bueno, y felicidades a la peke, con retraso =P)

Anónimo dijo...

wops... perdo, s'han creuat pop ups!

dius moltes veritas emocionals! son masses, s'abraonen sobre mi!

Anónimo dijo...

tkus recognizes confusing unity tsful occurrences prospectus ukpurpose tiwarivideh managers idiots
masimundus semikonecolori

Datos personales